Hotel Bohemia – locul perfect de cazare în Bacău

hotel bohemia

Ca parte a planificării a unei călătorii, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să găsești un loc potrivit pentru cazare. Cele mai liniștitoare și populare tipuri de cazări preferate de către turiști sunt hotelurile. Indiferent de scopul vizitei tale în Bacău, mai ales dacă trebuie să rămâi peste noapte, vei avea nevoie de un loc de cazare la hotel în Bacău, confortabil.

La Hotel Bohemia ești binevenit pentru o ședere lungă sau una scurtă. Indiferent de durata vizitei, gazdele hotelului sunt  gata să te întâmpine și îți doresc nopți de cazare de neuitat aici. Hotelul este localizat pe strada Gheorghe Donici, la 10 minute depărtare de Aeroportul Internațional „George Enescu” și în apropierea gării.

Poți începe dimineața cu un mic dejun delicios tip bufet suedez pregătit zilnic de către bucătarii  cu experiență. Te poți bucura de micul dejun servit în restaurantul hotelului, prețul acestuia fiind inclus în prețul camerelor.

Hotel Bohemia oferă confort în 25 de camere spațioase și cu decor elegant. În zilele noastre, nimeni nu ar vrea să fie privat de ceea ce se întâmplă în lume, din această cauză internetul și televizorul sunt principalele facilități oferite de către hotel. Cele mai multe camere oferă de asemenea, mobilier de înaltă calitate din lemn masiv de tei, aer condiționat, telefon, cosmetice, uscător de păr, seif,mini bar, o masă de scris, duș, facilități care se pot asocia cu o cazare de calitate.

Dacă alegi Hotel Bohemia poți organiza un eveniment corporativ, deoarece hotelul oferă un loc de întâlnire cu ambianță perfectă pentru o conferință, un atelier sau un seminar. Unitatea pune la dispoziția clienților săi o sală de conferințe cu o capacitate de 25 de locuri, dotată cu tot ceea ce este necesar pentru buna desfășurare a activității precum: videoproiector, ecran de proiecție, sistem de sonorizare, internet wireless, tablă albă, aer condiționat și lumină naturală.

Dacă vii cu mașina, vei avea nevoie de un loc de parcare sigur. Hotel Bohemia asigură parcarea autoturismelor gratuit, supravegheată video non stop.

Alte servicii suplimentare oferite în regim gratuit sunt: conexiune internet în tot hotelul, păstrarea bagajelor, comenzi pentru taxi, trezirea clienților la ora dorită, acordarea de medicamente și materiale sanitare în cazul primului ajutor, masă și fier de călcat, asigurarea umbrelelor în caz că plouă, rezervări de bilete de avion și de tren, predarea și expedierea corespondenței.

Contra cost, hotelul furnizează următoarele servicii: transfer de la și spre aeroport, servicii de spălătorie sau curățătorie, minibar, închirieri mașini, servicii de fax și folosirea sălii de conferințe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *