Cel mai bun service pentru verificarea autoturismului dumneavoastra

service de ford

Orice masina are nevoie din cand in cand de o inspectie tehnica completa, in special daca este vorba de plecarea la un drum lung de exemplu in vacanta.

Ce poate fi mai urat decat o vacanta stricata datorita problemelor la masina mai ales in cazul in care aceasta ne lasa in drum. Dar acesta este un caz fericit. Unele probleme de natura tehnica daca nu sunt depistate si rezolvate la timp, pot fi cauza accidentelor, cele mai intalnite fiind problemele sistemului de franare sau directie.

Deci, daca te pregatesti sa pleci in vacanta cu familia si esti detinatorul unui autoturism marca Ford, cea mai buna solutie pentru siguranta ta cat si a familiei este reprezentata de Altgradauto.

Altgrad este un service specializat Ford, capabil sa rezolve orice problema indiferent de natura acestea:

  • reparatii motor
  • reparatii frane
  • reparatii directie sau suspensie
  • transmisie, ambreiaj, cutie de viteze
  • electrica auto
  • diagnoza computerizata
  • vulcanizare

De asemenea acestia dispun de piese auto Ford originale cat si aftermarket fie prin intermediului unui magazin piese Ford online sau direct de la service in cazul in care reparatiile sunt facute acolo. De precizat este faptul ca acestia nu accepta masini pentru reparat cu piese provenite din exeriorul garajului, din motive de siguranta deoarece nu stiu in ce stare este piesa respectiva iar in cazul unui incident acestia pot fi trasi la raspundere pe nedrept.

Fie ca este vorba de piese Ford Focus, Fiesta, Mondeo, Ka, Transit, Ranger sau chiar Mustang, acestia dispun de stocuri proprii iar in cazul in care nu exista piese pe stoc, acesta vor fi comandate si gata de montat in cel mai scurt timp posibil.

Astfel in cazul unei verificari, diagnosticarea masinii se va face in prezenta clientului. Altgrad poate oferi consultanta in ceea ce priveste alegerea pieselor cat si exploatarea corecta a autoturismului.

Cu ajutorul acestora poti pleca linistit in vacanta fie cu masina fie cu alt mijloc de transport dar vei stii ca alegerea facuta a fost cea corecta, atat pentru tine sau masina cat si pentru familia ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *