Cu ce piese de mobilier trebuie amenajat holul?

mobila pentru hol

Holul casei este prima incapere in care intram pentru a putea intra in celelalte camere ale casei motiv pentru care holul trebuie sa arate impecabil din toate punctele de vedere. Avand in vedere ca in cele mai multe cazuri holul este o camera de mici dimensiuni amenajarea acestuia este mai dificil de realizat. Pentru ca amenajarea holului sa fie mai simplu de realizat in cadrul acestui articol voi prezenta pe scurt care sunt piesele de mobilier care trebuie sa se gaseasca in cadrul unui hol astfel incat sa ai un hol util dar si placut din punct de vedere estetic.

Cuierul este fara nici o urma de indoiala unul dintre cele mai importante piese de mobilier care trebuie amplasate in cadrul unui hol. Acesta nu trebuie sa ocupe mult spatiu, mai ales in cazul in care dimensiunile holului sunt reduse insa trebuie sa fie suficient de incapator pentru a depozita hainele tale si a celor care vin in vizita.

Pantofarul este un alt obiect de mobilier care nu trebuie sa lipseasca dintr-un hol util. Ca si in cazul cuierului,si pantofarul trebuie sa fie suficient de incapator astfel incat acesta sa poata adaposti toate perechile de incaltaminte pe care le ai in casa.

In cazul in care dimensiunile holului permit instalarea unei canapele de mici dimensiuni sau a unor scaune atunci acestea trebuie amplasate in aceasta incapere pentru ca sunt foarte utile.

Pentru a putea crea impresia unui hol mai incapator decat este in realitate este recomandata amplasarea unei oglinzi. De asemenea amplasarea unei oglinzi in hol te va ajuta sa faci ultimele retusuri din punct de vedere estetic si vestimentar necesare pentru a putea iesi din casa.

In concluzie, holul este prima camera cu care interactionam in momentul in care intram intr-o casa motiv pentru care aceasta camera trebuie sa arate perfect din toate punctele de vedere astfel incat sa nu ne formam o idee gresita despre proprietarul casei. Obiectele de mobilier necesare amenajarii holului precum si obiecte de mobilier utilizate in amenajarea intregii case pot fi achizitionate la cel mai bun raport pret calitate prin intermediul celor de la mobilicasa.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *