Ne bem cafeaua impreuna cu profesionistii de la Protecons.ro

autorizatie

Cand bei cafeaua cu un partener de afaceri inseamna ca el ti-a devenit prieten, iti este foarte drag si tu esti foarte multumit de colaborarea voastra.

Totul a inceput cand au venit in control de la pompieri, ne-au impus sa obtinem autorizatie PSI atat pentru corpul nou de cladire, cat si pentru cel pe care il renovam, dar au plecat fara sa ne dea vreo explicatie. Cum puteam noi sa ne orientam in legislatia interpretabila, sa ne punem la punct sistemul de preventie, de alarma si de stingere a incendiilor, cand nu aveam pregatirea necesara si nu stiam nimic despre asta?

Nu stiam de unde sa incepem si unde trebuie sa ajungem. Cand auzi de aviz psi si autorizatie pompieri, ai impresia ca, daca in institutie nu exista foc care sa scape de sub control, primesti pe loc actele de care ai nevoie. In realitate, lucrurile sunt mult mai complicate.

A fost un noroc sa gasim site-ul oficial al firmei Protecons.ro, in urma cautarilor cuvintelor cheie autorizatie psi. Ne-am dat seama ca totul va fi bine, dupa structura prietenoasa a site-ului si dupa informatia completa, dar prezentata pe intelesul cititorilor. Datele de contact erau acolo si am fost contactati la 20 de minute dupa trimiterea cererii de consiliere.

Am stabilit intalnirea si au venit in unitate la data stabilita, dar nu au cautat sa plece cat mai repede, ci au studiat si inspectat incaperi greu accesibile, au verificat modul in care erau construite cosurile de fum si amplasate iesirile de urgenta. Meticulosi, fara sa fie dispusi la compromisuri, ne-au spus ca prioritatea lor o constituie asigurarea securitatii oamenilor si cladirii si abia dupa accea obtinerea documentelor de care aveam nevoie. Acest punct de vedere ne-a castigat prietenia. Am parcurs toti pasii catre actele care ne asiguram legalitatea alaturi, muncind impreuna si tocmai acest lucru ne-a consolidate relatia.

Am ales impreuna aparatele si echipamentele de detectie si alarma incendiu si pe cele de desfumare mecanica. Ni s-au explicat principiile de functionare si cum putem actiona asupra lor.

Ei au pus la punct si primul exercitiu de evacuare a cladirii si de instruire a tuturor salariatilor, insistand ca totul sa se desfasoare practic. Nimic nu a fost semnat fara acoperire si intelegand integritatea partenerilor nostri, i-am pretuit mai mult si mai mult.

La viitorul control ei au prezentat documentele si ei au mers cu cei veniti sa evalueze unitatea sa le ofere explicatii, sa le arate tot ce s-a pus la punct. Abia dupa aceea am citit ca Protecons.ro face asta si pentru firme renumite din diferite domenii de activitate: unitati de cazare, restaurant de renume, ateliere de creatie, depozite si supermarketuri.

Acum, ii primim cu drag in unitate si stam la o cafea, dar nu pierdem vremea. Ne extindem, iar pentru asta avem nevoie din nou de suportul lor. Primim consiliere din partea lor in modul cel mai placut cu putinta, dar ei si muncesc alaturi de noi.

Nu le place sa se situeze pe pozitii de superioritate, de aceea ii asteptam cu drag la o cafea si dupa aceea incepem munca impreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *