Sa nu va sperie o inmormantare Bucuresti!

servicii funerare

Multi oameni doresc sa fie inmormantati in satul natal, sa aiba bunicii si parintii aproape, la cimitirul din sat. Sa fie ingropati intr-un spatiu cunoscut, in locurile dragi si magice ale copilariei! Se intampla insa ca din cauza vietii grele pe care a avut-o cineva in copilarie sa plece cat ma departe de sat. Marile orase reprezinta locuri in care oamenii se pot realiza si isi vindeca ranile din suflet: rosaturile neajunsurilor de orice fel, leziunile scandalurilor nesfarsite din casa.

In acest caz nu inteleg de ce omul acela, in loc sa fie ingropat in Bucuresti, este adus de apartinatori in satul natal, fiindca o inhumare in acest oras mare sperie!

Se poate ca in calitate de apartinator, sa te simti singur si pierdut in acesta metropola, dar nu uita ca ai alaturi servicii funerare Bucuresti care iti ofera ajutor de la deces, pana la ceremonie de inmormantare si parastas.

Fa lucrurile simplu, ia datele de contact si roaga-i pe cei de la firma de pompe funebre cu 20 de ani de experienta sa se ocupe de cel drag sa il ai aproape! De ce ne-am instraina mortii, cand asteapta sa fie vizitati, sa le spunem ce am mai facut, sa le ducem in dar flori si sa le sapam mormantul. Te gandesti ca este mult mai usor la tara, dar transportul lui pana acolo? Stii cu cata strictete urmareste lumea la sat ca apartinatorii  sa faca la timp parastasele? Acolo inca se dau de pomana: haine, masa, scaune, pat si lucrurile trebuie sa fie noi, daca vrei sa eviti discutiile.

Funerare-servicii.ro sosesc la primul telefon, adica pana trec 2 ore de la trecerea in nefiinta si preiau decedatul. Din acest moment toate grijile au fost preluate de catre ei in acelasi timp cu defunctul. Tu nu trebuie sa te mai interesezi de:

-toaletare. Si la tara trebuie sa il duci toaletat, asa ca nu poti trece peste acesta alergatura. Ei sunt cei mai indicati sa se ocupe fiindca se pricep, au mese de inox speciale si se protejeaza in timpul manipualrii cadavrului ca sa nu ia microbii de la acesta. In afara de spalat, taie unghiile, tund si barbieresc, iar daca vorbim de o femeie cocheta, la cerere, realizeaza un machiaj discret si potrivit situatiei.

-imbalsamarea care este pe punctul sa devina obligatorie oriunde in tara si este foarte bine ca se va lua acesta masura. Un cortegiu funerar nu trebuie sub nicio forma sa genereze disconfortul olfactiv al celor din jur sau al participantilor

  • intocmirea documentatie de inhumare
  • asezarea in sicriul complet echipat si manipularea sicriului insotita de transport cu masini speciale, acolo unde este nevoie
  • inchiriere catafalc elegant la capela ca sicriul cu trupul neinsufletit sa fie expus decent pentru primirea omagiilor din partea cunoscutilor
  • obtinerea locului de veci
  • toate trasnferurile sicriului ca si manipularile acestuia
  • comandarea aranjamentelor florale insotite de mesaje. Acestea pot fi coroane, jerbe, aranjamente pentru capac (se afla in voga) sau pentru capela.
  • coliva, pachetelele pentru parastas, batistele si prosoapele albe.

In Bucuresti, firma amintita va face totul ca inmormantarea sa decurga perfect si il vei avea pe cel drag aproape. Daca ar fi dorit sa se inapoieze in sat, ar fi facut-o singur, din timpul vietii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *