De ce să alegi un acoperiş din ţiglă metalică

Masuratori gratuite la LindaSHOP

Tabla tip țiglă reprezintă cea mai populară alegere în materie de materiale de acoperiș. Există mai multe motive pentru care ea este atât de căutată.

Deoarece aceasta poate dura mai mult de cinci decenii, proprietarii de case careo aleg știu că nu vor mai trebui să o înlocuiască din nou. Alte motive includ rezistența și protecția pe care o oferă și opțiunile de proiectare mai mari disponibile.

Longevitate

Majoritatea producătorilor oferă garanții de 50 de ani pentru produsele lor. Cu doar puțină întreținere, tabla tip țiglă metalică poate dura până la 75 de ani.

Beneficii de rezistență și durabilitate

Acoperișurile metalice rezistă tuturor condițiilor meteorologice, de la cantități mari de zăpadă, până la grindină și vânturi puternice. Acestea nu putrezesc, ceea ce elimină posibilitatea de apariție a insectelor. În plus, acestea nu absorb apa și umiditatea și sunt de asemenea rezistente la mucegai și dezintegrare.

Costuri

Există multe variabile care vor determina costul unui acoperiș metalic nou, inclusiv mărimea, materialul, grosimea, accesibilitatea și orice alte costuri speciale ale forței de muncă asociate proiectului tău de acoperiș. Casele cu acoperișuri din țiglă metalică sunt cunoscute pentru valorile lor de revânzare mai ridicate.

Beneficii pentru siguranță

Unul dintre cele mai mari avantaje ale tablei tip țiglă este faptul că ea este rezistentă la foc. Spre deosebire de acoperișurile din lemn sau asfalturi, ea nu arde, adăugând un nivel suplimentar de protecție pentru proprietarii de case.

Eficiența energetică

Acoperișurile metalice reflectă soarele și blochează transmisia de căldură de pe acoperiș în interiorul unei case. Un acoperiș metalic acoperit cu pigment este mai eficient din punct de vedere energetic, deoarece creează o locuință mai rece, datorită pigmenților reflectorizanți din interiorul finisajului.

Beneficii în proiectare

Există mai multe opțiuni de culoare și scheme de proiectare disponibile pentru țigla metalică. Ea este disponibilă  în aproape orice culoare. În funcție de preferințele de proiectare, poți alege aspectul ondulat sau aspectul plat al acoperișului.

Există mai mulți furnizori online de tablă tip țiglă, astfel încât poți fi sigur că vei putea obține cea mai bună valoare și cea mai bună idee în ceea ce privește prețul pe care ar trebui să îl plătești.  Există  de asemenea, multe ghiduri ușor de utilizat pe internet și chiar pe site-urile furnizorilor care te vor ajuta să începi planul. Un magazin online de unde poți procura materiale pentru acoperișul tău este www.lindashop.ro. Aici vei găsi cele mai bune sisteme pentru acoperiș la prețuri avantajoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *