Daunatorii nu mai sunt o problema

gandaci

De cand am folosit serviciile celor de la Compania DDD, daunatorii care imi amenintau locuinta nu mai sunt o problema.

Din cauza unor vecini care nu au tinut cont de igiena, am inceput sa am oaspeti nepoftiti la mine in casa. Acestia nu sunt oaspetii pe care poti sa ii gonesti dupa o ora, ci daunatori care rod tot ce prind si imprastie microbi.

La inceput, am incercat singur sa scap de ei singur dar in zadar. Acesti daunatori se pare ca erau imuni la otrava pentru soareci cumparata de la magazin.

Am inceput sa caut firme care sa se ocupe de deratizare si i-am gasit pe cei de la Compania DDD.

Compania DDD este o firma specializata in operatii de deratizare, dezinsectie si dezinfectare. Acestia pun la dispozitie pe site-ul lor toate informatiile cu privire la metodele de deratizare folosite de firma lor si un tabel cu o lista preturi servicii deratizare.

Am fost foarte multumit de felul in care se prezentau pe internet, deoarece clientul are posibilitatea de a face un calcul anticipat ale serviciilor.

Dupa ce am sunat la numarul afisat pe site-ul lor, le-am explicat situatia si le-am dat adresa. Acestia mi-au spus ca in maxim 2 zile vor fi acolo. De asemenea, au preciazat ca inainte sa vina echipa pentru deratizare trebuie sa mut toate alimentele si lucrurile personale pentru nu fi expuse la agentii chimici.

A doua zi s-au prezentat, exact cum au promis, in fata casei. Le-am aratat spatiile cele mai afectate de daunatoare iar acestia au constatat ca este vorba de o infestatie de risc.

In cazul acesta a fost nevoie sa se recurga la o deratizare chimica pentru a fi siguri ca toti daunatorii vor fi exterminati.

Procesul a durat circa 5 ore si a trebuit sa stau la un prieten peste noapte, deoarece vaporii de la deratizare pot afecta sanatatea.

De cand am folosit serviicle celor de DDD nu mai am nici o problema cu daunatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *