RoLatex – principalele produse din cauciuc oferite

chedere-cauciuc-09

RoLatex este un producător și un distribuitor de covoare de cauciuc și benzi transportoare pentru o gamă largă de industrii și aplicații precum industria alimentară, industria extractivă, industria energetică, construcții, agricultură, etc.

Consumatorii pot solicita asistență profesională în alegerea produselor prin intermediul persoanelor specializate care au cunoștințele și experiența necesară.

Produsele de înaltă calitate, respectarea termenelor de livrare au dus la stabilirea unor relațiii de lungă durată cu clienții cu care au lucrat pe parcursul timpului. Putem enumera câțiva clienți fideli ai companiei și anume: Hidroelectrica SA, Cominco Oltenia SA, Salubri SA, Mecanex SA, Construct SRL, Napolact SA, Friesland, Concivia SA, Corporation Construct SRL.

Principalele produse ale celor de la RoLatex sunt:

Covoare din cauciuc, care pot fi achiziționare la preț de producător, disponibile într-o gama variată de dimensiuni și culori. Covoarele din cauciuc pot fi de uz general, antiderapante, electroizolante sau rezistente la produse petroliere. Acestea pot fi folosite în diverse aplicații cum ar fi: pardoseli, hale industriale cu suprafețe alunecoase, săli de sport, locuri de joacă pentru copii, grajduri, la confecționarea garniturilor, etc.

Benzi transportoare din cauciuc care se utilizează de regulă pentru transportul materialelor din diverse medii industriale. Acestea oferă o productivitate sporită și o durabilitate de transport semnificativ de mare. Benzile transportoare pot fi de 4 feluri și anume: benzi elevator, benzi pentru concasoare, benzi transportoare speciale, benzi transportoare de uz general. Transportul cu ajutorul unei benzi transportoare se face cu o viteză de 4,5-5m/s.

Chedere cauciuc – acestea vin într-o varietate de dimensiuni și forme care le fac ușor accesibile pentru nenumărate aplicații din industrie, din sectorul comercial, din sectorul auto sau din mediul casnic. Chederele din cauciuc sunt capabile să reziste la presiuni și temperaturi ridicate; ele pot fi realizate la comandă pentru a satisface varietatea de aplicații în culori diferite pentru o identificare ușoară. Elementele de etanșare de înaltă calitate sunt de obicei folosite în medii industriale în care sunt necesare dispozitive de etanșare mai puternice pentru a acționa în aplicații grele. Chederele pot fi sub formă de profile monocomponente, profile bi-componente, profile cu metal, profile flaușate sau la cerere pot fi profile cu bandă dublu adezivă sau cu hot-melt.

Role metalice pentru benzi transportoare – pot fi produse la dimensiunile cerute de clienți dar și pe baza dimensiunilor standard.

Transportoare bandă –  Acestea sunt produse pentru agregate de balastieră, transportul cerealelor, hrana animalelor, încărcarea și descărcarea mașinilor și a vagoanelor, etc.

PoliuretanLa comandă sepoate produce o gamă largă de amortizori și bucșe din poliuretan, după preferințele clienților.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *