Moș Crăciun cu barbă naturală sau cu barbă artificială

Inchiriaza mos craciun

Sărbătorile de iarnă trezesc în noi amintiri frumoase, ducându-ne imediat cu gândul la momentele petrecute cu familia, la colindele care ne încântă și ne umplu inimile de bucurie și speranță, la zăpada care se așterne lin și bineînțeles la bătrânul Crăciun.

Moș Crăciun este personajul mitologic cel mai îndrăgit și așteptat de către copiii de pe întreg pământul, oferind celor ce au fost cuminți și ascultători diferite daruri. Acesta se deosebește prin înfățișarea lui de toate celelalte personaje, fiind un bătrânel cu barbă lungă și albă, ce poartă un costum roșu și care colindă casele oamenilor, lăsând daruri și jucării celor care așteaptă venirea acestuia.

Moș Crăciun vine tocmai de la Polul Nord, încălecat într-o sanie trasă de reni. Acesta împarte cadouri copiilor ascultători în noaptea de 24 spre 25 decembrie, intrând pe hornul sau ferestrele caselor. De obicei, acesta este așteptat cu o farfurie plină de prăjiturele atent pregătite, servite cu un pahar de lapte proaspăt, sau cu alte bunătăți pregătite special pentru venirea acestuia și nu numai.

Pe parcursul anului, copiii redactează scrisori pentru Moșul în care enumeră lista de cadouri mult visate, și asigurarea că au fost cuminți și ascultători de părinți pe tot parcursul anului. Moș Crăciun este ajutat de spiridușii acestuia în pregătirea și împachetarea darurilor în atelierul de la Polul Nord. După ce scrisorile au fost citite cu atenție, iar darurile pregătite, acestea sunt livrate fiecărui copil cu ajutorul săniei sale zburătoare.

Din vremuri străvechi, Moș Crăciun ne înveselește sărbătorile și bucură mai ales pe cei mici. Copiii sunt nerăbdători să îl întâlnească pe Moșul, de aceea este foarte important ca aceștia să nu fie dezamăgiți sau sperați, iar întâlnirea cu Moșul să nu fie o amintire neplăcută pentru cei mici. Alegerea unui Moș care să vă viziteze nu este una ușoară, așa că mulți părinți întâmpină probleme în alegerea acestuia.

În primul rând persoană trebuie să fie de încredere pentru că nu puteți lăsa orice persoană să intre în casa voastră. Alegeți o persoană care este sociabilă, drăguță cu cei mici și de încredere. Cu siguranță prezența unui Moș morocănos și plictisit nu îl va bucura pe copil, ci dimpotrivă îl va speria. De aceea este bine ca să vă întâlniți de mai înainte cu persoana respectivă pentru a decide dacă este sau nu potrivită pentru rolul de Moș.

Moșul trebuie să fie îmbrăcat adecvat, cu costumul roșu specific, încălțat cu ghete și cu o pereche de ochelari de vedere, pentru a putea fi cât mai apropiat de imaginea autentică a bătrânului Crăciun. Înfățișarea diferită a Moșului ridică semne de întrebare, iar copilul va fi speriat și nu se va simți confortabil în prezența acestuia.

Mulți părinți apelează la un Moș cu barbă naturală, fiind mult mai credibil și mai apropiat de imaginea clasică a lui Moș Crăciun. Imaginați-vă un copil mai neastâmpărat care trage în mod nevinovat de barba Moșului și descoperă îngrozit că, în spatele înfățișării sale de bunic se află de fapt un tinerel! Pentru a evita această scenă, este mai de dorit să apelați la o persoană cu barbă naturală și care poate intra fără probleme în rolul Moșului.

Vizitează inchirazamoscraciun.ro pentru a programa o întâlnire cu Moș Crăciun. Și eu #credinmoscraciun pentru copilul meu.

Barba este elementul care arată autenticitatea Moșului, de aceea este criteriul cel mai important când vine vorba de închirierea Moșului. Prețul unui Moș cu barbă naturală este mai ridicat decât al unuia cu barba artificială, dar cu toate acestea, tot mai mulți părinți apelează la barba naturală.

Astfel, micile accidente vor fi evitate, iar copilul se va putea bucura din plin de întâlnirea cu Moșul. Cei mici vor fi încurajați să fie ascultători și cuminți pe tot parcursul anului, pentru a se putea reîntâlni cu Moș Crăciun încărcat de daruri. Cei care au fost mustrați de Moșul pentru năzbâtiile făcute, vor avea grijă să fie mai cuminți și mai ascultători, pentru a nu îl supăra pe Moș Crăciun.

Tradiția Crăciunului este una dintre cele mai interesante și mult așteptate sărbători ale anului, atât de cei mici cât și de cei mai mari, de aceea este important ca totul să fie pregătit cu grijă pentru ca acest moment să rămână în amintirea voastră ca fiind un miracol al Crăciunului!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *