Mica, incapatoare si calduroasa

Garsoniera de vanzare

Pentru multi, locuinta trebuie sa fie cat mai mare si mai aspectuasa pentru a-si arata statutul. Eu insa, sunt de o alta parere. O locuinta degeaba este mare daca in interiorul ei decorul este kitsch iar totul este pus anapoda.

Prefer sa locuiesc in garsoniera mea pe care am achizitionat-o recent in orasul Arad. Totul a inceput in urma cu un an, cand nemaisuportant opulenta palatelor care se construiau la mine in sat, am decis ca voi vinde casa parinteasca si pamantul pentru a ma stabili in Arad, la o garsoniera.

Astfel, am inceut sa caut pe internet, garsoniere de vanzare Arad, iar norocul mi-a suras. Prin intermediul site-ului Ziarulimobiliar.ro am reusit sa gasesc oferte foarte bune si locuinte indeajuns de ieftine pentru a-mi cumpara si mobila garsoniera.

Am fost surprins de cate anunturi cu garsoniere Arad am gasit, dar si mai surprins de pretul lor foarte acceptabil.

M-am hotarat asupra unei garsoniere, intr-un cartier linistit, aproape de paita centrala. Un loc ideal pentru a locui in liniste si foarte strategic, deoarece puteam sa fac piata folosind doar bicicleta ca mijloc de transport principal.

Dupa ce mi-am terminat de amenajat locuinta, am dat o petrecere de inaugurare cu toti prietenii, iar acestia m-au felicitat pentru felul in care am pus-o la punct.

Complimentele cele mai des folosite pentru noua mea casa pe tot parcurusul serii au fost “mica, incapatoare si calduroasa” cuvinte care m-au facut sa ma simt foarte realizat si multumit de decizia pe care am luat-o.

Recomand site-ul Ziarulimobiliar.ro, deoarece acestia va vor indruma spre anunturi cu adevart convenabile, iar site-ul detine o gama foarte mare de locuinte si terenuri de vanzare.

De asemena, Ziarul imobiliar are o categorie dedicate special pentru locuintele care se pot inchiria. Aceasta optiune poate fi foarte benefica pentru studenti dar si pentru cei care schimba orasul pentru a gasii o oportunitate mai buna financiara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *