Cum să fii mai norocos/norocoasă: modalități dovedite prin care îți poți îmbunătăți norocul!

imbunatateste-ti norocul

Crezi că nu ești norocos/norocoasă? Află cum poți să-ți îmbunătățești norocul cu ajutorul unor modalități dovedite la nivel experimental.

Trebuie să recunoaștem că toată lumea vrea să fie norocoasă și să câștige la un nivel cât mai ridicat în viață. Oamenii doresc să aibă parte de noroc pentru a câștiga la loterie, pentru a obține slujba perfectă, pentru a avea cel mai bun soț/soție, pentru a trăi într-o casă mare, pentru a avea o familie perfectă sau să ducă o viață cât mai înfloritoare. Ca să nu mai spunem că unele persoane își doresc să fie norocoase și să câștige chiar și atunci când joacă jocuri ca la aparate gratis!

Un sondaj realizat în anul 2003 a arătat că până la 77% dintre respondenți se considerau a fi cel puțin superstițioși și / sau practicau o anumită formă de comportament superstițios? Majoritatea oamenilor cred că norocul joacă un rol important în viața lor și că norocul chiar există. Te-ai întrebat vreodată dacă îți poți îmbunătăți sau influența norocul? O mulțime de cercetări științifice despre noroc au avut loc de-a lungul anilor și  chiar au demonstrat că oamenii își pot îmbunătăți pe bune „norocul” lor. Iată câteva metode prin care o poți face și care sunt dovedite științific!

Cu cât muncești mai mult, cu atât devii mai norocos!

Trebuie să înțelegi că a fi norocos/norocoasă înseamnă a aștepta momentul potrivit, pentru a deveni persoana potrivită și a fi la locul potrivit. Și poți face că toți acești factori să fie de partea ta doar dacă, pur și simplu, prestezi o muncă mai grea decât alți oameni.

Gândirea pozitivă atrage norocul

Multe studii au arătat că persoanele care gândesc pozitiv vor avea parte, de obicei,de  evenimente norocoase. Ei devin norocoși că urmare a propriei gândiri. Acest lucru este ușor de înțeles. Atunci când crezi că ești pozitiv în ceea ce privește câștigarea la jocurile de noroc sau la loterie, vei depune efortul pentru a cumpăra bilete sau pentru a-ți crea un cont la un cazinou online. Cu alte cuvinte, gândirea ta afectează de fapt acțiunea ta. Iar când acționezi, vei obține rezultatele dorite.

Cu cât încerci mai mult, cu atât ai șanse mai mari de a deveni mai norocos!

Uneori, când planul tău nu merge conform așteptărilor, nu înseamnă că nu ești ghinionist sau că nu ai reușit. Pur și simplu înseamnă că trebuie să încerci din nou, de data aceasta dintr-un unghi diferit. Norocul este un joc de numere. Cu cât încerci mai mult, cu atât vei fi mai norocos; continuă să încerci până când vei obține ceea ce îți dorești. În momentul în care crești numărul încercărilor totul devine un joc al probabilităților și în acest mod îți vei crește șansele de a câștiga.

Pur și simplu crede că ești norocos/norocoasă!

Pentru a avea noroc, mai întâi trebuie să crezi că ești norocos/norocoasă. La fel ca și în cazul gândirii pozitive, mai întâi trebuie să ai gândul înainte de a-l putea manifestă în mediul exterior într-o formă materializată. De exemplu atunci când joci la loterie, dacă nu crezi că ești norocos/norocoasă și că ai șansa de a câștiga, crezi că vei mai cumpăra un bilet de loterie? Răspunsul este evident; atunci când crezi, vei acționa în consecință. Dacă nu crezi, nici măcar nu te vei mai deranja să o faci. Același lucru este valabil în fiecare aspect al vieții tale.

Oamenii acționează și iau măsuri în acest sens deoarece cred că într-un fel, ei au șansa de a câștiga și de a reuși. Și asta are multe de spus despre noroc. Norocul e în mâinile tale. Poți să-ri crezi oportunități de a fi norocos/norocoasă și îți poți îmbunătăți norocul dacă utilizezi aceste sugestii menționate mai sus. De fapt, norocul nu are nimic de a face cu magia sau alte ritualuri superstițioase. Este vorba de a câștiga un joc de probabilități, de a  combina în mod corespunzător numerele, de a depune mai mult efort și de a-ți menține o atitudine mentală pozitivă. Acestea sunt caracteristicile care îi vor face mai norocoși pe oameni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *