Oportunităţi de cazare în Slănic Moldova

Vila Moldavia Class

Când intenționezi să vizitezi stațiunea Slănic Moldova din județul Bacău, indiferent de timpul și natura vizitei tale, trebuie să reții întotdeauna că această stațiune este un loc minunat și că există multe lucruri de făcut aici. Prin urmare, trebuie să încerci să experimentezi tot ceea ce poți face. Există locuri diferite pentru a merge și depinde doar de tine de ceea ce vrei să faci în zonă.

Nu ar trebui să fii îngrijorat de cazare pentru că aici te poți aștepta să găsești atât unități de cazare de patru stele cât și de trei stele, fără nici o problemă. Cel mai bun lucru este că nu trebuie să cheltui prea mult pentru a te caza. Un exemplu de cazare de patru stele este Vila Moldavia Class, o pensiune care oferă cazare în 6 apartamente spațioase cu toate utilitățile necesare iar un alt exemplu de cazare de trei stele este Vila Moldavia Best, o pensiune cochetă, cu o capacitate de cazare de 8 locuri.

Aceste unități de cazare sunt cunoscute pentru că oferă ospitalitate mare turiștilor pentru a face vizita lor în stațiunea Slănic Moldova memorabilă.

Există de asemenea, o mulțime de activități de petrecere a timpului liber în stațiune și în apropierea ei. Vara, se pot face plimbări la umbra pădurii, de-a lungul renumitelor 24 de izvoare minerale cu proprietăți terapeutice, prin parcul stațiunii unde se pot admira clădirile interbelice cum ar fi Cazinoul care domină prin mărimea și prin arhitectura sa sau se pot vizita și alte puncte turistice importante precum cascada, Traseul celor 300 de scări, poiana Pufu și Platoul Dobru. În sezonul rece, iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura de pârtia Nemira. În plus, salina de la Târgu Ocna, este un alt punct turistic important de văzut dacă tot ai ajuns în zonă.

Este important să știi unde să mănânci bine în zonă pentru ca sejurul tău să fie unul complet dar și plăcut. La terasa Cascada poți servi cei mai buni mici, la restaurantul Crama Domnească poți mânca cea mai bună ciorbă de burtă și cel mai bun bulz românesc, la Păstrăvăria Casa Montana se poate mânca un păstrăv proaspăt iar dacă dorești o pizza, poți comanda una la restaurant Class.

Acestea fiind spuse, dacă ești în căutarea unui loc pentru distracție, relaxare, dar în același timp liniștit, înconjurat de natură, cu aer curat și cu păduri întinse, stațiunea balneo-climaterică Slănic Moldova oferă o alegere perfectă pentru planul de vacanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *