Robinet Electric Instant Freddo pentru apa calda in doar cateva secunde!!

robinet electric instant freddo

Robinet electric – cum poti avea apa calda in 5 secunde cu un consum minim?

Robinet electric sau instant de apa calda este un aparat special foarte util persoanelor care din anumite motive inca nu sunt racordati la reteaua de gaze (de exemplu: intr-un bloc de locuinte noi sau o casa la tara), nu au un boiler sau centrala. Pentru multi utilizatori un robinet electric se dovedeste extrem de util ca si alternativa la centrala sau boiler.

Montarea facila a robinetului electric este unul din motivele pentru care se opteaza in general pentru aceasta solutie. In timp ce instalarea unui boiler sau a unei centrala este mai complexa, atasarea instantului de apa la chiuveta se dovedeste a fi foarte usoara. Nu va trebuie nici macar o surubelnita sau vreo cheie. Pur si simplu il conectati teava metalica la sistemul principal si fixati robinetul pe chiuveta strangand o piulita mare.

Pentru a trece de la apa rece la apa calda este suficient sa rotiti o parghie spre dreapta sau spre stanga. Acest robinet electric poate fi montat la chiuveta de la bucatarie sau de la baie, dar si la dus sau la cada direct.

Robinet electric – promotii

Daca v-ati hotarat sa achizitionati un robinet electric pentru a avea apa calda rapid, va prezentam in continuare cateva promotii:

1.Robinet Electric, 60°C, 3000W – promite sa incalzeasca apa de la robinet in cateva clipe.

Il puteti utiliza pentru o cantitate nelimitata de apa. La prima vedere pare un robinet obisnuit, insa interiorul include o componenta care poate incalzi apa pana la o temperatura de 60 de grade C (se poate regla – intre 30 si 60 grade).

Poate fi montat direct pe chiuveta si este util in camping, in casele inca neracordate la o retea de incalzire, pentru a gati in aer liber.

De asemenea, robinetul electric este o solutie temporara ieftina si eficienta atunci cand vi se defecteaza boilerul sau aveti probleme cu teava de apa calda.

Pana la o remediere completa, puteti folosi instantul de apa pentru a obtine temperatura dorita la chiuveta.

Este sigur, usor de utilizat si extrem de eficient – toate aceste atribute il recomanda si persoanelor in varsta, cu mici dizabilitati sau copiilor mai mari.

  1. Robinet Electric, 60°C, 3000W, afisaj LED – acest robinet instant are aceesi putere ca cel prezentat mai sus, dar vine intr-o varianta imbunatatita, fiind prevazut cu un dispay cu LED rosu.

Acesta indica temperatura apei si este asezat la baza robinetului pentru a fi usor observat.

Finisajul cromat, pipa inalta si pivotanta cu termostat, culoarea atractiva (alb plus argintiu), posibilitatea de a regla temperatura de la 30 la 60 grade C si mai ales ecranul din LED sunt toate caracteristici principale ce recomanda acest robinet electric pentru toate persoanele care cauta o solutie rapida si optima de incalzire a apei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *