Tablourile tip canvas – o artă de perete frumoasă și unică

Slider Productie publicitara

Tablourile tip canvas sunt cele mai cunoscute moduri de a înfrumuseța casa, dar sunt utilizate și în birouri, lobby-uri, regiuni de recepție, hoteluri, restaurante și în alte locații diferite.

Tipărirea pe pânză reprezintă o artă de perete frumoasă și unică datorită conținutului personalizat din fiecare design. Aceasta te ajută să îmbunătățești decorul interior prin captarea momentelor speciale, fericite, memorabile și prețuite pe tablourile personalizate de pânză. Designerii de interior încurajează utilizarea acestor opere de artă în procesul de decorare a unei locuințe sau a unui birou.

Ideile pentru tipărirea de pânză sunt diferite și depind de camera sau locul în care sunt utilizate. Poți tipări fotografiile care îți plac cel mai mult pe o pânză cu stil: imagini din călătorii, de la nuntă, cu copiii, cu familia, cu prietenii și cu toate lucrurile care redau momentele fericite și care dorești să le expui în casa ta pe pereți. Tablourile personalizate pot să transmită amintirile trăite, pot să favorizeze emoțiile fine.

Tablourile tip canvas nu doar vor îmbunătăți interiorul, ci vor permite să restabilești momentele prețioase ale vieții pe pereți. Acest lucru schimbă de asemenea, zidurile plictisitoare din interior. Tablourile printate sunt foarte populare printre iubitorii de design interior, întrucât exprimă modernism și simplitate.

Înfrumusețează pereții și adăugă imprimări personalizate pentru un aspect stilistic. Picturile atârnate în camera de zi, în salon, în camera copilului, în camera ta sau chiar în bucătăria ta, vor aduce un aspect uimitor încăperii. Tablourile canvas pot să aibă drept imagine principală orice element din natură, tehnic, animale, sporturi, filme, orașe, peisaje, mașini, portrete, etc.

Alex Design – Producție publicitară din Suceava (www.tot-design.ro) realizează și tablouri tip canvas pe lângă celelalte servicii pe care le oferă. Ei printează imaginile primite de la clienți pe pânză canvas păstrând fidelitatea detaliilor: culori, lumină și contrast. Culorile sunt vii și rezistente, durata de viață a printului fiind îndelungată în mediul interior. Dacă dorești, pot să împartă imaginea respectivă în mai multe părți, atfel se acoperă mult mai bine un perete gol și se creează un aspect unic. Prin îmbinarea tablourilor în seturi de mai multe piese, impresia vizuală este una deosebită iar designul este modern.

Cheia succesului Alex Design este calitatea. Reprezentanții companiei respectă clienții, execută comenzile prompt și sunt atenți la orice detaliu pentru a oferi doar produse de o calitate superioară.

Bucură-te de efectul artei în fiecare zi, decorând locul pe care îl dorești cu ajutorul tablourilor care ți se potrivesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *