La Stejari Residence- Noul ansamblu de locuințe care a reușit să se impună pe piața imobiliară din Suceava

Apărut ca răspuns la cererea mare de locuințe noi pentru orașul Suceava, complexul rezidențial „La Stejari Residence” va cuprinde 31 de blocuri tip vilă cu parter + 2 etaje cu un total de peste 200 de apartamente cu 2 sau cu 3 camere dar și duplexuri, spații comerciale, spații verzi, loc de joacă pentru copii, teren de sport, grădiniță privată și locuri de parcare. Întregul proiect se întinde pe o suprafață totală de 4,7 hectare de teren. Toate spațiile au fost concepute pentru a răspunde nevoilor vieții moderne, accentul punându-se pe folosirea materialelor de calitate superioară și a unor tehnologii ce au ca scop reducerea costurilor de întreținere și atingerea unui nivel sporit de confort.

Prin spiritul antreprenorial și dorința de inovație caracteristică dezvoltatorului Vivat Construct, complexul rezidențial „La Stejari Residence” atinge un nivel de excelență superior pentru orașul Suceava.

Ansamblul rezidențial oferă un stil de viață relaxant, situat într-o locație selectă, la 8 km de centrul orașului, pe Aleea Dumbrăvii, la marginea pădurii de stejari din zonă și în apropierea lacului Podul Vătafului.  Accesul este ușor, acesta făcându-se direct prin Aleea Dumbrăvii la strada Gheorghe Doja ce leagă cartierele Burdujeni și Ițcani.

Întreaga paletă de utilități necesare (centrală termică individuală, electricitate, apă, canalizare, internet, parcare proprie) există și este funcțională pentru a oferi comunității condiții optime de dezvoltare și confort.

Locuințele beneficiază de un design modern și funcțional, având o structură durabilă și eficientă din punct de vedere energetic.

Cu o echipă formată din specialiști cu o gândire orientată spre inovaţie şi evoluţie, La Stejari Residence își dorește să ofere sucevenilor un nou stil de viață care să cuprindă toate facilitățile necesare acestora, cu un confort sporit, funcțional și sigur. Prin acest proiect imobiliar, Vivat Construct a reușit să se impună pe piața suceveană prin calitate, prin materiale și finisaje speciale, durabile, perfect armonizate într-un design unic.

Noile locuințe din cadrul acestui ansamblu rezidențial în Suceava au fost concepute ca un sprijin pentru planurile de viitor ale celor interesați. Ansamblul „La Stejari Residence” oferă un cămin într-un cadru intim, departe de zgomot, de praful şi de agitaţia oraşului.

Prețul la cheie pe mp cu finisaje incluse este de 800 euro. Mai multe detalii despre proiect, despre locuințele disponibile, condiții de plată, poți afla direct de la dezvoltator la numărul de telefon 0747 22 50 00 sau accesând pagina web www.lastejariresidence.ro unde poți viziona și galeria de imagini reprezentative a noului ansamblu de locuințe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *