De ce să instalezi un WC cu funcție de bideu?

WC si bideu

Instalarea unui bideu pe lângă vasul clasic de WC este o practică des întâlnită în băile celor care doresc să aibă parte de cele mai bune măsuri de igienă. Nu toată lumea dispune de spațiul necesar montării celor două obiecte sanitare, așadar de-a lungul timpului s-au inventat variante multifuncționale, cum ar fi un wc și bideu 2 în 1, un obiect sanitar foarte popular care încorporează funcțiile ambelor tipuri de vase.

Chiar dacă la suprafață acest tip de wc inteligent are aspectul unui simplu vas de toaletă, în interior acesta dispune de un mic orificiu prin care este eliberat jetul destinat spălării.

Un astfel de wc cu funcție de bideu are avantajul de a fi mult mai igienic decât simpla utilizare a hârtiei igienice. El promovează un stil de viață mult mai sănătos, mai igienic pentru toți membrii familiei.

Deținând un obiect sanitar de acest tip, cantitatea de hârtie igienică consumată va fi mult mai mică, iar riscul înfundării instalației de evacuare scade considerabil. Acest aspect contribuie la economia financiară a familiei dar protejează și mediul înconjurător.

Cu un astfel de WC, se câștigă mai mult spațiu și este mult mai practic în special în băile mici, folosirea sa fiind una extrem de confortabilă și de ușoară de către toți membrii familiei.

Un model de WC cu dublă funcționalitate care poate fi reprezentativ este cel furnizat de către Relax Regal, (www.relax-regal.ro) datorită calităților excepționale pe care le deține dar și designului extrem de elegant.

Câteva dintre avantajele utilizării WC-ului distribuit de către Relax Regal sunt:

  • Comenzi digitale, acționate de o telecomandă wireless.
  • Tijă cu trei tipuri de duze destinate spălării intime, acționată de un dispozitiv electric care își poate schimba poziția în funcție de utilizator.
  • Temperatura și presiunea apei este reglabilă și constantă.
  • Funcție de odorizare și de hidromasaj.
  • Colac încălzit.
  • Pompă de aer care furnizează un jet de apă aerată pentru o spălare mult mai eficientă.
  • Senzor de prezență.
  • Uscare la final cu jet de aer cu temperatură reglabilă.
  • Capacul și șezutul sunt hidraulice, acest fapt asigurând o cădere lină fără șocuri.

Vasul se montează pe pardoseală iar rezervorul este așezat în spate și este la vedere. La contactul cu soluțiile speciale de curățare se comportă foarte bine, astfel încât de-a lungul timpului acest WC inteligent nu se va îngălbeni și își va păstra aspectul deosebit dacă va fi îngrijit cum se cuvine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *