Avantajele unei hale industriale – Frisomat

Hale industriale Frisomat

Halele industriale sunt utilizate ca şi clădiri pentru hangare, hale metalice, depozite, ateliere şi multe altele. Oțelul este cel mai precis material de construcție, are rezistența şi structură este mai elastică. Timpul de producție și de montaj a unor hale industriale sunt mult mai scurte decât alte structuri alternative. Acest lucru minimizează costurile de construcție, proiectare și alte costuri pentru o hală industrială.

Când structura este finalizată, aspectul interior și exterior nu este diferit de cel tradițional. În timp ce sistemul este implementat sub controlul inginerilor și arhitecților cu experiență, producție se realizează în fabrica proprie din Belgia, iar montajul este asigurat de echipe proprii Frisomat. Construcția halelor metalice din oțel galvanizat nu sunt afectate de condițiile meteorologice.

A alege o hală industrială înseamnă că reduceţi timpul de construire. Structurile din oțel sunt proiectate și prefabricate, oferind astfel firmei constructoare posibilitatea de a produce și monta rapid. Aceasta înseamnă scurtarea procesului de realizare totală a construcției.

O hală metalică este mult mai ieftină în comparaţie cu structurile din beton armat. Structurile metalice sunt proiectate ca structuri mult mai uşoare în paralel cu densitatea și comportamentul mecanic al materialului. Se observă că structurile din oțel asigură o economie serioasă proprietarului clădirii atunci când proiectul este examinat pe întreaga durată de viață a clădirii și sunt luate în considerare toate beneficiile, atât cele directe cât şi cele indirecte.

Halele industriale sunt structuri rezistente la cutremure. Proiectarea arhitecturală este deschisă esteticii și creativității. Deoarece oțelul structural poate fi acum prelucrat în mai multe moduri, cu tehnologii de producție controlate numeric în fabrici și în noile instrumente de producție emergente, acesta oferă posibilități creative nelimitate pentru designeri. Toate elementele unei hale industriale sunt de o mărime precisă, deoarece sunt proiectate și fabricate cu o precizie extrem de ridicată.

O hală industrială reprezintă o structură puternică și durabilă. Cu această caracteristică, structurile din oțel pot fi fără coloane, fără pereți și spații neîntrerupte. Atunci când este necesară o deschidere mare, chiar și în structurile din beton armat, elementele de oțel devin singura opțiune și structura devine un compozit. Coloanele intermediare sunt fie absente, fie minime în secțiunile transversale.

O hală industrială este ușor de modificat și menținut, cu condiția ca aceasta să fie proiectată corect. Este posibilă extinderea, relocarea, înlocuirea și/sau modificarea elementelor structurale care sunt toate vizibile fără a-și pierde funcția și rezistența. Ulterior se poate adăuga un etaj superior – mezanin – sau crea cai de acces noi.

Cele mai importante avantaje ale halelor industriale

  • Se poate crea planul dorit.
  • Raport calitate-preț avanatajos
  • Montare rapidă și ușoară.
  • Datorită greutății reduse, se economisește la transport
  • Construcție care se poate extinde ulterior
  • Poate fi demontată și asamblată în mod repetat (funcția de asamblare-dezasamblare).
  • Economisire de energie datorită proprietăților de izolare ridicate.
  • Planurile de modificare și adăugare ulterioare.
  • Protecție ecologică, producție și asamblare fără niciun prejudiciu.
  • Clădiri estetic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *