Ghete de fotbal NIKE pentru copii și juniori

Ghete de fotbal copii

În întreaga lume, fotbalul este cel mai popular și cel mai iubit sport, din această cauză fiind preferat de cei mai mulți încă din copilărie.

Primul pas pentru juniorii aspiranți la fotbal este să găsească perechea potrivită de ghete de fotbal,  care le va permite să se dezvolte în calitate de fotbaliști.

Dacă copilul tău a decis că dorește să joace fotbal, atunci va trebui să alegi accesoriile potrivite pentru fotbal. Acestea nu sunt un lux ci sunt necesare pentru a-l păstra în siguranță și pentru a-l ajuta să devină un jucător profesionist.

Poți scuti timp prețios achiziționând ghete de fotbal pentru micuțul tău din magazinul online GheteFotbalOnline.ro. Aici, ghetele pentru copii și juniori au prețuri cuprinse între 90 și 590 lei și aparțin renumitelor brand-uri Nike și Adidas.

Unele dintre cele mai cumpărate modele de ghete de fotbal Nike pentru copii și juniori sunt următoarele:

Nike Mercurial Superfly V Elite FG JR, model care beneficiază de o reducere substanțială de preț, de 63%, de la 790 lei la 290 lei. Modelul este conceput pentru viteză, fiind creat special pentru Cristiano Ronaldo. Ghetele reprezintă varianta premium a ghetelor de fotbal pentru copii.

Nike Mercurial Superfly V Elite FG JR

Nike Mercurial Vapor XII Academy FG JR Alb/Orange este un model recomandat pentru terenurile cu gazon natural și gazon artificial. Prețul lor este redus de la 290 lei la 140 lei.

Nike Mercurial Vapor XII Academy

Nike Hypervenom Proximo III DF TF JR Orange/negru este un model de ghete reduse de la 590 lei la 320 lei. Acestea sunt de înaltă calitate din materiale care ajută jucătorii să aibă un confort deosebit și un control bun al balonului, fiind recomandate pentru un teren sintetic.

Nike Hipervenom Proximo II Elite

Nike Magista Obra II FG Copii Albastru este un alt model celebru al cărui preț redus este de 370 lei. Sergio Busquets și Andres Iniesta sunt doi fotbaliști reprezentativi care evoluează cu acest model. Încălțămintea este caracterizată de un confort premium  și o textură amplificată pentru un control excelent al balonului.

Nike Magistra

Pe lângă ghetele de fotbal pentru juniori, în magazin se mai găsesc ghete fotbal pentru adulți dar și alte tipuri de încălțăminte sport & lifestyle și accesorii pentru sport.

Magazinul online GheteFotbalOnline.ro este magazinul renumitului fotbalist Florin Lovin înființat pe baza cunoștințelor și experienței îndelungate de fotbalist. Ghetele achiziționate din acest magazin se pot personaliza cu ajutorul inscripționării care este contra cost. Transportul produselor este gratuit, plata se poate face cu cardul sau la ramburs iar livrarea produselor se face în 1-2 zile lucrătoare.

Accesează www.ghetefotbalonline.ro/juniori pentru a alege copilului tău un model excelent de încălțăminte care îl va ajuta să aibă cât mai multe performanțe pe plan sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *