Gazonul artificial, tot mai popular pentru terenurile sportive

Gazon-Sportiv-Artificial

Terenurile de gazon artificial au devenit o alternativă populară la terenurile cu iarbă naturală în ultimii ani. Avantajele acestor terenuri includ costuri mai mici de întreținere, capacitatea de a rezista la o utilizare intensă și faptul că nu au nevoie de pesticide.

Colegiile, școlile, terenurile pentru amatori și chiar unele ligi profesionale aleg din ce în ce mai mult gazonul sintetic pentru terenurile lor. Iarba sintetică este formată din lame de iarbă artificială cusute într-un material de suport și intercalate cu mărgele din cauciuc negru și nisip. Gazonul artificial rezolvă multe probleme asociate cu gazonul natural.

Costurile și întreținerea

Costurile mai mici și întreținerea redusă constituie unele dintre principalele motive pentru care mulți proprietari de terenuri iau în considerare instalarea gazonului artificial. Iarba artificială nu necesită cosire și are nevoie de mai puțină întreținere.

Timp de joc

Jucătorii pot juca mult mai mult timp sportul preferat pe un asemenea teren. Iarba artificială permite ca meciurile să continue pe toate tipurile de vreme. Precipitațiile pot adesea să amâne și chiar să anuleze meciurile, datorită condițiilor slabe de joc și deteriorării grave a terenurilor de iarbă naturală. Dacă se joacă pe teren artificial, nu va exista această problemă.

Joc lin

Un teren plat creează condiții bune pentru trecerea rapidă a mingii, în timp ce șanțurile, iarba neuniformă sau gradațiile perturbă mișcarea mingii. Aceste obstacole nu există pe un teren cu gazon artificial. Pe un teren cu iarbă naturală, ritmul jocului depinde de calitatea terenului. Pe un teren sintetic, poți să te bazezi pe o iarbă uniformă.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele instalării de gazon artificial. Cumpărând gazon sintetic de la compania Hattrick Sport din Rădăuți, județul Suceava te vei bucura de mult mai multe beneficii decât cele prezentate mai sus.

Hattrick Sport este o companie cu peste 8 ani de experiență în realizarea terenurilor de sport cu gazon sintetic.

Echipa de specialiști montează cu profesionalism gazonul, iar astfel, garanția totală a lucrărilor este de 5-10 ani.

Calitatea produselor și prețul avantajos contribuie la un raport calitate/ preț foarte bun, Hattrick Sport fiind soluția ideală pentru realizarea și amenajarea cu gazon sintetic.

Oferta de gazon artificial include gazon cu fir de iarbă cu înălțimea cuprinsă între 15 mm și 60 mm. Gazonul poate fi folosit pe terenuri de fotbal, terenuri de tenis sau pe terenuri multisport.

Pe lângă tipurile de gazon artificial sportiv, compania mai comercializează și gazon artificial decorativ, accesorii sportive și sisteme acoperire.

Află mai multe detalii despre compania Hattrick Sport și despre produsele sale, accesând site-ul web www.gazonartificial.com.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *