Promovează-ți business-ul cu reclame stradale luminoase

În ciuda faptului că promovarea în mediul online a devenit tot mai intens folosită de către orice business, trebuie spus că și metodele clasice de promovare a unui brand sau a unui business sunt în continuare foarte utile pentru atragerea de noi clienți. Una dintre metodele așa-zise clasice este reclama stradală. În ziua de astăzi numeroase afaceri aleg să se promoveze prin intermediul reclamelor stradale realizate din litere cu becuri sau din litere volumetrice.

Diversitate în oferta de reclame luminoase

Litere cu becuri pe silozuri de cereale

Dacă literele volumetrice transmit stil, eleganță și prestanță datorită faptului că în conceptul de semnalistică volumul oferă aceste caracteristici, literele cu becuri aduc o mai bună vizibilitate și o „strălucire” a brand-ului. Materialele din care sunt realizate foarte multe dintre aceste litere volumetrice sunt extrem de rezistente și astfel aceste reclame au o durată de utilizare foarte îndelungată. Mai mult decât atât, poți alege modalitatea în care aceste tipuri de litere să fie luminate pentru a deveni cât mai vizibile exact în acele zone cu trafic intens. Poți opta pentru a avea luminată fața literelor, doar părțile laterale sau doar partea din spate a literelor. Trebuie spus că poți opta pentru becuri de tip neon sau pentru becuri de tip LED. În alegerea dimensiunii literelor volumetrice, dar și a modului de iluminat sau a culorii luminii trebuie să ții cont de locația unde urmează a fi amplasate aceste tipuri de reclame stradale luminoase, de domeniul de activitate al firmei pe care vrei să o promovezi, dar și dacă există sau nu alte posibile surse care să lumineze în apropiere.

Descoperă litere cu becuri de tip Las Vegas

Litere volumetrice Las Vegas

Chiar dacă toate domeniile de activitate au nevoie în a se face remarcate, există anumite domenii pentru care vizibilitatea trebuie să fie mai intensă și „mai colorată”, iar un astfel de domeniu include restaurantele, spațiile de cazare sau diferitele tipuri de evenimente. În cazul acestui domeniu, care mai este numit HORECA, cea mai bună alegere o reprezintă acele litere cu becuri de tip Las Vegas. Acestea oferă o lumină de diferite culori și adaugă spectaculozitate oricărei reclame stradale luminoase. Cu ajutorul literelor cu becuri de tip Las Vegas poți să ai certitudinea că evenimentul pe care îl organizezi sau hotelul pe care îl administrezi vor deveni mult mai vizibile în rândul potențialilor clienți.

Reclame luminoase stradale pe Volumetrie.ro

Litere volumetrice luminoase

Dacă până acum nu ai apelat la astfel de reclame stradale luminoase, dar îți dorești să beneficiezi de avantajele pe care acest tip de reclame le oferă, atunci poți alege cu încredere din produsele oferite de CFC Design. Poți găsi întreaga gamă de litere volumetrice și litere cu becuri oferite de CFC Design pe Volumetrie.ro. Există mai multe aspecte ce recomandă firma CFC Design atunci când vine vorba despre reclame luminoase, iar cele mai importante astfel de aspecte se referă la experiența de mulți ani în acest domeniu, materialele de cea mai bună calitate folosite pentru realizarea acestor reclame, dar și raportul calitate-preț excelent atunci când vine vorba despre litere cu becuri și litere volumetrice. La CFC Design suntem gata să transformăm în realitate ideea ta despre cum ai vrea să arate o reclamă stradală pentru promovarea business-ului tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *