Furaje pentru ovine și pentru bovine Evialis

Masini-Agro-Furaje

Animalele au nevoie de hrană și de o nutriție corespunzătoare pentru a crește sănătos. Furajele pentru animale oferă beneficii variate care includ controlul bolilor infecțioase și promovează creșterea animalelor. În ferme, furajele sunt folosite în special de către cei care vor să mărească producția de carne.

La nivel mondial, creșterea consumului de carne și a produselor din carne duce la creșterea constantă a cererii de furaje pentru hrana animalelor. Cu ajutorul furajelor se ajută la creșterea în greutate a animalelor. De asemenea, furajele previn deficiențele nutriționale și bolile, îmbunătățind în același timp digestia în rândul animalelor și îmbunătățesc astfel calitatea producției de carne.

Fermierii și crescătorii de animale de pe raza județului Suceava și Botoșani pot achiziționa furaje pentru necuvântătoarele lor de la distribuitorul Agro Furaje IND. Societatea oferă clienților săi soluții nutriționale pentru animale la un raport calitate/ preț excelent.

Furajele distribuite de către Agro Furaje sunt furaje marca EVIALIS, un creator de top de soluții nutriționale.

Din oferta de furaje animale distribuite de Agro Furaje pac parte:

  • Furaje bovine
  • Furaje pui
  • Furaje ovine
  • Furaje porcine
  • Furaje curci
  • Furaje pentru alte specii

Reprezentanții Agro Furaje stau la dispoziția clienților pentru a-i ajuta să aleagă sortimentul potrivit de hrană pentru animalele lor.

Furajele pentru bovine pot fi Enerlis sau Nutris. Enerlis sunt niște produse echilibrate care sunt în relație directă cu producția de lapte. Furajele din această gamă au în compoziție grăsimi by-pass sunt securizate datorită conținutului ridicat de fibre și factorilor tampon.

Furajele Nutris au nivelele mari de minerale și vitamine previn bolile metabolice și maximizează rezultatele de producție și reproducție.

Furajele pentru ovine pot fi Ovimix sau Agnolis. Ovimix este un furaj complet ce furnizează nutrienții necesari pentru echilibrul rației pentru oile de lapte și îmbunătățește imunitatea animalelor.

Agnolis este un furaj excelent pentru creșterea mieilor datorită calității materiilor prime care fac parte din compoziția sa.

Toate furajele pentru animale sunt disponibile în diferite variante de ambalaje, de 5, 10, 20 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *